DOBBELT BØNNESALAT

Dobbelt bønnesalat

 

500 g friske grønne haricovert/bønner

200 g edamamebønner

150 g hasselnødder

150 g fetaost


Pesto:


En håndfuld ruccola

En stor håndfuld persille

30 g solsikkekerner

50 g parmesanost

1-2 fed hvidløg

Saft af  ½  citron

1  dl olivenolie

Havsalt og friskkværnet peber



Bønnerne nippes og koger 2 min. Derefter i koldt vand og drypper af i en sigte.

Edamamebønnerne skal tøes op i lidt varmt vand.

Lav pestoen i en minihakker eller med en stavblender.

Hasselnødderne ristes på en bageplade i 15 min ved 160 grader. Rulles derefter i et viskestykke så skallen falder af. Hakkes groft når de er lidt afkølet.

Bland alle ingredienserne i en skål.

Smag til med pestoen og anret i en skål.


Tip....mængden af pesto rækker længere end til salaten alene. Prøv at bruge resten dagen efter i en pastasalat.


 

 

Livs-huset.dk v/ Annette Bille, Humleballe 38, Søvind, 8700 Horsens, Tlf. +45  61 27 79 02, CVR 34922063    Send email - klik her

Webdesign: Bodil Stoltenberg - bodilstoltenberg@gmail.com