FORÅRETS KARTOFFELSALAT

Forårets kartoffelsalat

Til ca 4 personer

 

600 g nye kogte kartofler, kolde

½ bundt grønne asparges

8 radiser i små både

100 g grønne ærter

100 g jordbær i både

½ bøtte purløg, fintklippet

½ bakke ruccola

3 spsk pinjekerner, tørristede


Marinade:

1 spsk grovkornet sennep

¼  dl hvid balsamico

½  dl olivenolie

Havsalt og peber


Skær de kogte kartofler ud i mindre stykker og læg dem i en skål. Skær asparges i mindre stykker og læg dem i skålen. Tilsæt ærter, radiser, purløg og vend det rundt. Tørrist pinjekernerne.

Lav marinaden, smag den til, og tilsæt lidt af gangen til det smager godt.


Læg ruccolaen på et fad, hæld kartoffelsalaten over, og pynt med jordbær og pinjekerner.

Livs-huset.dk v/ Annette Bille, Humleballe 38, Søvind, 8700 Horsens, Tlf. +45  61 27 79 02, CVR 34922063    Send email - klik her

Webdesign: Bodil Stoltenberg - bodilstoltenberg@gmail.com