BLOMKÅL MED PERSILLEPESTO

Blomkål med persillepesto

 


1 blomkål

1 dl mandler

3 spsk soyaolie



Pesto:

Ca 75 g persille

30 g solsikkekerner

2 dl olie

50 g parmesan

2 fed hvidløg

Saft af 1 lille citron

Havsalt og frisk kværnet peber


Hak mandlerne groft og rist dem på en varm pande nogle minutter. Du skal kunne dufte dem. Tag panden af varmen, og dryp soyaolien over og rør rundt. Lad dem køle af.


Vask blomkålen, og skær det i 1 cm tykke skiver. Bræk nu buketterne i mindre stykker, og skær stokken i mindre stykker.

Lav pestoen og smag den til.

Salaten skal først blandes sammen, lige inden den skal spises.

Drys mandlerne over lige inden servering.


Tip.....mængden af pesto du skal bruge kan variere lidt, alt efter størrelse på blomkålen og alt efter smag og behag.

 

Livs-huset.dk v/ Annette Bille, Humleballe 38, Søvind, 8700 Horsens, Tlf. +45  61 27 79 02, CVR 34922063    Send email - klik her

Webdesign: Bodil Stoltenberg - bodilstoltenberg@gmail.com