GLUTENFRI KNÆKBRØD

Glutenfri knækbrød

 

1 dl quinua flager

1 dl hørfrø

1 dl sesamfrø

1 dl solsikkekerner

3½ dl majsmel

1 tsk. Bagepulver

1 ¼ dl olie

2¼-4 dl vand


Bland de tørre ingredienser.

Tilsæt olie og herefter en passende mængde vand, så dejen bliver som en lind grød.

Flades ud med en paletkniv eller mellem 2 stykker bagepapir, så dejen bliver 2-3 mm tyk.

Skær dem i passende firkanter fx med en klejnespore, før de bages ved 200° i ca. 15-25 minutter.

 

 

Livs-huset.dk v/ Annette Bille, Humleballe 38, Søvind, 8700 Horsens, Tlf. +45  61 27 79 02, CVR 34922063    Send email - klik her

Webdesign: Bodil Stoltenberg - bodilstoltenberg@gmail.com