RUCCOLA SALAT MED PINJEKERNER

Ruccola salat med pinjekerner

1 ps ruccolasalat

1 pærer i tern/skiver

30 g parmesan i flager

3 spsk tørristede pinjekerner


Dressing;


3 spsk olivenolie

4 spsk figen-dadel balsamico eddike(elle anden sød balsamico)

1 lille fed hvidløg

Lidt salt og peber

 

Skyl salaten og læg den på et fad. Rør dressingen sammen, og smag den til.


Skær pæren ud i skiver eller tern og læg den ovenpå salaten med parmesan, dressing og de tørristede pinjekerner.


Du tørrister pinjekerner ved at lægge dem på en varm pande uden fedtstof. Hold øje med dem….de får hurtigt farve. Når du tørrister dem, så trækker du den gode smag ud.

 

 

Livs-huset.dk v/ Annette Bille, Humleballe 38, Søvind, 8700 Horsens, Tlf. +45  61 27 79 02, CVR 34922063    Send email - klik her

Webdesign: Bodil Stoltenberg - bodilstoltenberg@gmail.com