SPIDSKÅL MED SMAG

Spidskål med smag

 

1/4 spidskål ca. (måske mere hvis det er lille)

1/2 broccoli i små buketter

1/2 granatæble(kun kerner)


Marinade:

1 lille øko citron, saft og skal

4 spsk jomfru olivenolie

lidt frisk fintklippet dild

1 lille tsk honning

salt og peber


Start med at lægge de små broccolibuketter i en skål og overhæld dem med kogende vand. Lad dem trække i 12 min. 

Hæld vandet fra, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.

Snit spidskålen fint og læg det i en skål.

Lav marinaden, og smag den til. Den skal smage, så du kan lide den.

Bland broccoli, granatæblekerner, spidskål og marinade sammen.

Tip....jeg bruger altid knasende drys på mine salater.....lige for tiden er det uafskallede sesamfrø, solsikke og græskarkerner. De bliver tørristet på en pande, så vi får alle de gode smagsnuancer frem.



 

 

Livs-huset.dk v/ Annette Bille, Humleballe 38, Søvind, 8700 Horsens, Tlf. +45  61 27 79 02, CVR 34922063    Send email - klik her

Webdesign: Bodil Stoltenberg - bodilstoltenberg@gmail.com